تولید گوشت مرغ در سبزوار حدود ۳۰ درصد افزایش یافت
افزایش تولید گوشت مرغ در سبزوار
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار گفت: ۲۱ هزار و ۷۸۸ تُن گوشت مرغ در این شهرستان از ابتدای سال جاری تولید شده که این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال حدود ۳۰ درصد افزایش یافته است.
دکتر ولیالله جغتایی افزود: برای تولید این مقدار گوشت مرغ ۱۰ میلیون و ۸۹۴ هزار قطعه جوجهریزی در ۳۲۰ مرغداری سبزوار انجام شده است.
وی ادامه داد: تامین به موقع نهادههای طیور و توسعه زنجیره صنعت مرغ از عوامل رغبت مرغداران سبزواری به افزایش جوجهریزی بوده که موجب افزایش تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار گفت: افزون بر ۹۰ درصد گوشت مرغ تولیدی سبزوار در استان خراسان رضوی مصرف شده و بقیه آن به دیگر استانهای کشور ارسال شده است.
جغتایی افزود: شهرستان سبزوار سالانه با تولید ۳۰ هزار تن گوشت مرغ، تامین کننده یک چهارم نیاز استان خراسان رضوی به این ماده پروتئینی است.
وی اظهار داشت: سبزوار از قطبهای مهم دام و طیور خراسان رضوی است و ۳۵ درصد اشتغال این شهرستان در حوزه دامپروری و پرورش طیور است.
برچسب ها :پرورش طیور ، دامپروری ، دامپزشکی سبزوار ، سبزوار ، صنعت مرغ ، گوشت مرغ ، نهاده طیور ، ولی الله جغتایی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰