حجم پخت نان در سبزوار کاهش یافت
ایرنا حجم پخت نان در نانواییهای شهر ۲۴۷ هزار نفری سبزوار طی روزهای اخیر تحت تاثیر اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با شیوع بیماری همهگیر کرونا نسبت به روزهای پیش کاهش یافته است. رییس اتاق اصناف سبزوار میانگین معمول پخت نان توسط ۲۵۰ واحد نانوایی دایر در شهر سبزوار را روزانه ۳۴۰ هزار قرص اعلام کرد
ایرنا
حجم پخت نان در نانواییهای شهر ۲۴۷ هزار نفری سبزوار طی روزهای اخیر تحت تاثیر اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با شیوع بیماری همهگیر کرونا نسبت به روزهای پیش کاهش یافته است.
رییس اتاق اصناف سبزوار میانگین معمول پخت نان توسط ۲۵۰ واحد نانوایی دایر در شهر سبزوار را روزانه ۳۴۰ هزار قرص اعلام کرد و افزود: این مقدار طی یک هفته اخیر حدود ۳۵ درصد کاهش یافته است.
علی کیانی ادامه داد: یکی از راههای انتقال ویروس کرونا از طریق رد و بدل شدن اسکناس در نانواییها و واحدهای صنفی است که در این زمینه باید اصول بهداشتی به نحو مطلوب رعایت شود.
وی گفت: با هدف پیشگیری از شیوع ویروس کرونا به تمامی نانواییها در این شهرستان اعلام شده است از کارتخوان استفاده نمایند.
وی افزود: برای پیشگیری از کرونا توصیه های بهداشتی به واحدهای صنفی داده شده تا با شستوشوی مرتب و ضدعفونی کردن غرفهها و فضای کسب و کار خود نگرانی شهروندان را در این زمینه کاهش دهند.
کیانی ادامه داد: واحد بازرسی و نظارت اتاق اصناف و اداره صنعت، معدن و تجارت سبزوار به صورت مستمر بر فعالیت واحدهای اقتصادی شامل انبارها، سردخانهها، مراکز عمده نگهداری کالا، مراکز تولیدی و نهادههای دامی نظارت دارد و با تخلفات برخورد میکند.
وی گفت: سامانه تلفنی ۱۲۴ نیز آماده دریافت شکایات و گزارشهای مردمی از نحوه عرضه کالا و خدمات است.
۱۷ هزار واحد صنفی زیر نظر ۴۲ اتحادیه در شهرستان سبزوار فعالیت دارد.
برچسب ها :اتاق اصناف سبزوار ، پخت نان ، سبزوار ، علی کیانی ، كرونا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰