کد خبر : 35891
تاریخ انتشار : چهارشنبه 28 تیر 1402 - 13:44
-

درخواست مخاطبان برای پیگیری وضعیت نانوایی‌ها

بررسی و نظارت هم‌زمان بر تمام این گستره، برای رسانه کاری است غیرممکن و بررسی مسئله نیاز به همکاری شما مخاطبان گرامی دارد …

تعدادی از پیام مخاطبان، در مورد وضعیت نانوایی‌ها بود، چه در شهر سبزوار چه در بعضی روستاها و شهرهای دیگر منطقه.

بررسی و نظارت هم‌زمان بر تمام این گستره، برای رسانه کاری است غیرممکن و بررسی مسئله نیاز به همکاری شما مخاطبان گرامی دارد. دعوت می‌کنیم در مورد هرکدام از این تخلفات، اگر موردی مشاهده کردید از روش‌های ارتباطی مختلف و ادمین‌ها به ما اطلاع دهید:

⬅️ نصب برنامه ساعتی و تاریخ تعطیلی‌ها در نانوایی‌ها الزامی است. اگر چنین برنامه‌ای نصب نیست، تخلف علنی انجام شده است.

⬅️ اگر مشاهده کردید که در ساعات یا روزهای غیر تعطیل ذکر شده در برنامه، نانوایی تعطیل است، تخلف اتفاق افتاده.

⬅️هر نانوایی معمولی (با دو تنور و یک شاطر) باید در ساعت حداقل ۲۵۰ عدد نان بپزد.‌ پخت تعداد کمتر، نشانه ذخیره آرد است.

⬅️تعداد سهمیه روزانه آرد دولتی در نانوایی باید تقریباً با تعداد ساعت‌های باز بودنش در روز متناسب باشد. مثلاً اگر یک نانوایی روزانه ۷ کیسه سهمیه آرد گرفته ولی ۴ ساعت باز است، حتماً تخلفی در جریان است.

⬅️ اگر در نانوایی‌های آزادپز (مانند نان فانتزی، نان روغنی و …) کیسه‌های آرد یارانه‌ای و دولتی مشاهده کردید، حتماً تخلف اتفاق افتاده است.

⬅️اگر کیفیت نان پخت شده به شکل بسیار بدی پایین است لطفاً تصویر تهیه کنید.

ما از نهادهای ناظر قول گرفته‌ایم این موارد پیگیری شود و به عنوان رسانه نتیجه پیگیری را به اطلاع برسانیم. چه در سبزوار چه در تمام شهرستان‌های منطقه (شهرها و روستاها) در صورت مشاهده چنین مواردی لطفاً اطلاع‌رسانی کنید. البته می‌توانید مستقیم هم به نهاد مربوطه اعلام کنید ولی اگر خواستید هویت شما محفوظ بماند، این کار را رسانه انجام خواهد داد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
زمانی چهارشنبه , ۲۸ تیر ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۶

سلام وقت بخیر در ارتباط با بحث نان و نانوایی؛غیر از کیفیت افتضاح نان، مسئله مهم اینکه صبح اول وقت سر ساعتی ک باید پخت کنند متاسفانه انجام نمیشه و تحویل نان از ساعت ۶:۲۰ یا۶:۳۰شروع میشه

نظرات بسته شده است.