۱۴۰۰ تُن دانه روغنی کُلزا در شهرستان جوین برداشت شد
مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: هزار و ۴۰۰ تُن دانه روغنی کلزا از ۴۱۵ هکتار زمین در این شهرستان برداشت شد.
علی اکبر قارزی افزود: میزان برداشت این محصول ۳.۵ تُن در هکتار است که برای کشاورزان سودآور است.
وی ادامه داد: تولید دانههای روغنی، نقش بسزایی در صرفه جویی ارزی، تسریع روند توسعه اقتصادی، امنیت و استقلال غذایی کشور و جلوگیری از خروج ارز ایفا میکند.
مدیر جهاد کشاورزی جوین ترویج کشت دانههای روغنی را با توجه به شرایط تحریمهای ظالمانه به عنوان یکی از اولویتهای سازمان جهاد کشاورزی بیان کرد و گفت: دانههای روغنی بهعنوان پایه و ماده اولیه تولید روغن نباتی محسوب میشود و از اهمیت زیادی برخوردار است.
قارزی افزود: ضریب بالای مصرف روغن نباتی در سبد غذایی خانوادههای ایرانی باعث شد که دانه کلزا بهعنوان یکی از نیازهای اساسی جامعه در حوزه غذایی جایگاه ویژهای پیدا کند.
وی ادامه داد: شهرستان جوین بهعنوان قطب تولید محصولات کشاورزی با تولید محصولاتی راهبردی مانند چغندر، کلزا، گندم و جو نقش مهمی در تامین امنیت غذایی منطقه غرب خراسان رضوی دارد.
برچسب ها :سبزوار
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰