کد خبر : 12062
دیدگاه‌ها برای ۱۲ هزار طرح آموزشی بعد از انقلاب در خراسان رضوی اجرا شده است بسته هستند
تاریخ انتشار : یکشنبه 18 بهمن 1394 - 22:54
-

۱۲ هزار طرح آموزشی بعد از انقلاب در خراسان رضوی اجرا شده است

سبزواریان: مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: از ابتدای اتقلاب اسلامی تاکنون ۱۲ هزار طرح آموزشی در این استان به بهره برداری رسیده است. به گزارش ایرنا، سید جواد حسینی روز یکشنبه در جمع مدیران و آموزگاران آموزش و پرورش داورزن افزود: بیش از سه هزار طرح از این تعداد با مشارکت مردم و

seyed-javad-hoseini02سبزواریان: مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: از ابتدای اتقلاب اسلامی تاکنون ۱۲ هزار طرح آموزشی در این استان به بهره برداری رسیده است.

به گزارش ایرنا، سید جواد حسینی روز یکشنبه در جمع مدیران و آموزگاران آموزش و پرورش داورزن افزود: بیش از سه هزار طرح از این تعداد با مشارکت مردم و خیرین اجرا شده است.

وی اظهار کرد: بیش از ۴۱۰۰ طرح آموزشی در این استان در دولت تدبیر و امید احداث و به بهره برداری رسیده و ۵۰۰ طرح آموزشی دیگر نیز تا پایان سال جاری بهره برداری خواهد شد.

وی با اشاره به بهره برداری از ۱۸۰ طرح ورزشی از ابتدای دولت یازدهم تاکنون در خراسان رضوی گفت: بسیاری از این طرح ها در مناطق محروم و روستایی این استان به بهره برداری رسیده و سبب افزایش شور و نشاط اجتماعی در این مناطق شده است.

حسینی با بیان اینکه تا پایان سال جاری ۵۰ سالن ورزشی و استخر شنا در این استان بهره برداری خواهد شد افزود: از این تعداد ۹ طرح در دهه مبارک فجر به بهره برداری می رسد.

وی اظهار کرد: بزرگترین موزه آثار معلمان استان خراسان رضوی نیز در آینده به بهره برداری می رسد.

وی با اشاره به فعالیت بیش از ۲۰ انجمن دانش آموزی و معلمان در این استان ادامه داد: برای نخستین بار در این استان خانه انجمن معلمان و دانش آموزان خراسان رضوی در روزهای آینده راه اندازی خواهد شد.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: یکی از سیاست های ما در این استان افزایش توسعه متوازن در بین رشته ها است بطوریکه هم اکنون ۴۱.۷ درصد از دانش آموزان استان در رشته های فنی و کار و دانش تحصیل می کنند که این رقم باید در سال آینده به ۵۰ درصد برسد.

وی افزود: سیاست ایجاد نمایشگاه های دائمی در استان نیز یکی از اقداماتی است که می تواند تولیدات دانش آموزان را در رشته های کار و دانش و فنی و حرفه ای وارد بازار کند.

حسینی اظهار کرد: در مناطقی که با کمبود دانش آموز مواجه هستیم از طرح روستا مرکزی استفاده می شود تا دانش آموزان از تحصیل باز نمانند.

وی ادامه داد : شهرستان داورزن از ظرفیت های خوبی در حوزه آموزشی برخوردار است و رشد ۱۰ درصدی تعداد قبول شدگان در کنکور، ساخت ۵۰ مدرسه از ۷۲ آموزشگاه این شهرستان توسط خیرین و حضور فعال دانش آموزان در مسابقات فرهنگی، علمی و پژوهشی مختلف در استان نشان از این امر دارد.

در این مراسم ساخت سالن ورزشی روستای صدخرو داورزن در زمینی به مساحت ۶۰۰ متر مربع آغاز شد.

نخستین مدرسه استثنایی چهار کلاسه شهر داورزن هم در این مراسم مورد بهره برداری قرار گرفت.

علاوه بر آن در این مراسم از خیرین مدرسه ساز شهرستان داورزن نیز تجلیل شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.